En İyi TV Box Hangisi?

Android TV box, özellikle smart özelliği olmayan televziyonlarda uzun süredir tercih ediliyor. Hatta smart özellikli televizyonu olanlar bile Android TV box satın alıyorlar, çünkü smart tv’lerin işlemci güçleri sınırlı olduğu için belli bir zaman sonra performansları çok düşüyor. Ayrıca uygulama marketlerindeki seçenekler de çok az. Bu sebeple artık herkesin televizyonunda Android tv box var diyebiliriz.

Peki hangisini tercih etmeliyiz?

O kadar çok Android tv box markası var ki, insanların kafası karışıyor. Biz de tecrübelerimizi birleştirerek sonunda bir markada karar verdik: Mi Box

Xioami firması artık bu konuda en iyisi diyebiliriz. Hem cihazlarının malzeme kalitesi, hem donanım olarak güçlü olmaları, hem de lisanslı uygulamalara sahip olması gerçekten etkileyici.

Mi Box’un da kendi içerisinde bir çok modeli bulunuyor. Eğer uzun süreli kullanım yapmak istiyorsanız şu anda güncel olan Mi Box S 4K olarak geçen model. Ortalama fiyatı 2.000TL civarında.

İçerisinde orijial ve lisanslı uygulamaların yanında Google Play üzerinden yükleyebileceğiniz binlerce uygulama bulunuyor. Çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Elbette Android işletim sistemine sahip olduğu için Totem IPTV uygulamamızı da kolaylıkla yükleyebilirsiniz 🙂

Keyifli kullanımlar dileriz…

Bu İşleme İzin Vermiyoruz!