Dolandırıcı IPTV Satıcıları

Bizler gibi yıllardır bu işi hakkı ile yapmaya çalışan IPTV firmalarının, dolandırılanlardan daha çok isyan ettiğimiz bir konu bu, Dolandırıcı IPTV’ler!

Özellikle son yıllarda bu sıkıntı çoğaldı. Bu konuda belki günde yüzlerce mesaj aldığımız zamanlar oluyor. Her sektörde olduğu gibi, bizim sektörümüzde de maalesef dolandırıcılar var. Bu durumdan biz de çok zor durumdayız. Çünkü her gelen yeni müşteri, yaşadığı tecrübeden dolayı bize de aynı şüphe ile yaklaşıyor. Biz de bunun karşısında saatlerce kendimizi anlatmak zorunda kalıyoruz.

Tamam, dolandıran zaten suçlu da peki ya dolandırılan? Bize göre en az onun kadar suçlu.

Neden mi?

Çünkü, dolandırılanların %99’u, ucuza hizmet bulduğu için koşa koşa gidiyor. Yeter ki 100 Lira ucuz olsun, hemen satın alıyor. Arkadaşlar, her şeyin bir maliyeti vardır ve piyasası bellidir. 1.000 Lira olan bir hizmeti siz 750 Lira’ya alıyorsanız burada bir sorun vardır. Bunu bir türlü anlatamıyoruz. Bunu sorgulamadan, araştırmadan alıyorsunuz, sonunda da hüsranlık yaşıyorsunuz.

Pazara gittiniz, tüm domates satanlar 10TL’den satıyor. Bir tanesi var ki 5TL’ye satıyor. Sizce bu domates diğerleri ile aynı kalitede mi? Yoksa eve gittiğinizde domatesi kesince içi çürümüş mü çıkar? Hepsi çöze mi gider? İşte aynı durum.

Öncelikle, internet çağındayız, bir ürünü almadan önce firmayı araştırın, hakkındaki şikayetleri okuyun. Zaten binlerce şikayet göreceksiniz. Peki hiç adı bile çıkmıyorsa internette, bu da bir problem, demek ki yeni bir satıcı, geçmişi yok, ne yaptığı belli değil, 2 gün sonra ne olacağı belli değil.

Size tavsiyemiz, iyice araştırın, referans sorun. Satıcılardan referanslarının olduğu Telegram gruplarını vs talep edin.

Bu sayede biz de bize şüphe ile bakılmasından kurtulmuş oluruz, piyasadaki dolandırıcılar da silinip gider. Siz dolandırıldıkça IPTV dolandırıcılığı daha da büyüyen bir bölüm haline geliyor.

Bu yazıya yorum yaparak dolandırıcı firmaları ifşa edebilirsiniz.

Bu İşleme İzin Vermiyoruz!