Gerçek Müşterilerimiz Tarafından Yapılan Yorumlar

www.totemiptv.com.tr

4,9
96 Yorumda 5 Üzerinden Ortlama 4,9 Puan Verildi
Mükemmel93%
Çok İyi5%
İyi2%
Kötü0%
Çok Kötü0%


Güvenilir IPTV

Ekim 2024

Uzun zamandır kullandığım tek kaliteli IP TV

Avatar for Kayrahan
Kayrahan

En İyi Müşteri Hizmeti Kaliteli Yayınlar

Ekim 2024

En iyi hizmeti, en iyi yayınları almak gerçekten memnun edici bir durum. İlk zamanlar endeşeliydim, şu an 1.5 – 2 yıldır kullanıyorum ve her şeyi ile memnunum. Alacak arkadaşlar düşünmeyin direk alın…

Avatar for Ufuk
Ufuk

Güncellik

Eylül 2024

Sanki güncelleme konusunda bir sorun var son zamanlarda. Birçok dizi ve filmin güncel bölümleri gelmiyor. Nedenini merak ediyorum?

Avatar for Serdar
Serdar

Totem IPTV Yanıtladı

Tüm içerikler her gün güncellenmektedir. Listenizi yenilemiyorsanız göremiyorsunuzdur. Ayrıca burası sorularınızı merak ettiğiniz bir bölüm değil, yorum sayfamız. Merak ettiklerinizi 7/24 Whatsapp hattımıza yazabileceğinizi biliyor olmalısınız. İlginiz için teşekkürler.

Kaliteli ve Kesintisiz Yayın

Eylül 2024

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Güzel ve kesintisiz yayın sunuyor. Sorun olunca hemen yardım ediyorlar. Fakat sadece maç yayınları çok fazla geriden geliyor. 1 dakikayı buluyor. 30 saniye kabul edilebilir ama 1 dakika çok geç. Çoğu zaman gol haberi maalesef önden geliyor golü sonra izliyorum. Ama yinede görüntü ve içerikler güzel. Ayrıca firma güven veriyor.

Avatar for Ayhan SEKER
Ayhan SEKER

Çok Beğendim

Eylül 2024

Daha önce uzun yıllar başka IPTV kullanıyordum, çok sorun yaşamaya başladım. Totem’den test yayını alır almaz hemen üyelik başlattım. Çok kullanışlı ve kesintisiz yayın. Emeğinize sağlık.

Avatar for Veysel nazik
Veysel nazik

Harikasınız

Ağustos 2024

Sizlere çok çok teşekkür ederim. 2005 yılından beri o kadar iptv aldım, sizdeki hizmet sizdeki sabır sizdeki olağanüstü kalite hiçbir yerde yok buna yemin edebilirim. Harikasınız.

Avatar for Mustafa
Mustafa

Ekibinize Teşekkürler

Ağustos 2024

Hakikaten çok kaliteli yayın ve kesintisiz ve alırken çok tereddüt etmiştim yanılmışım teşekkürler. Temennim bu kalitenin devam etmesi, tekrar teşekkür ediyorum size ve ekibinize.

Avatar for Mehmet
Mehmet

+1 Daha Eklendi 🙂

Ağustos 2024

Misafirim vardı, kendi iptv hesabı farklı bir yerden alıyordu. Sizden aldığımız hizmeti anlatınca o da istedi. Sizler böyle ilgili oldukça biz tavsiye etmekten çekinmiyoruz.

Avatar for Deniz
Deniz

Emeğinize Sağlık

Ağustos 2024

Emeğinize sağlık, yıllardır diğer ip tv ciler dolandırmış bizi resmen yaa…

Avatar for Hakan
Hakan

Lider Marka

Ağustos 2024

Gerek verilen hizmetin kalitesi, gerek teknik desteğinin cok hizli ve başarılı olması, üzerine bir de sürekli bilgilendirici yayınlarıyla bu platformu emsallerine karşı lider marka olarak görüyorum…

Avatar for Oğuz
Oğuz


Totem IPTV Hakkında Yorum Yapın

Dürüstlük ilkemiz gereğince; Sadece mevcut müşterilerimizin yorumları yayınlanmaktadır!

Bu İşleme İzin Vermiyoruz!