Platformlara ve Kullanıcılara Açıklama

12 Yıldır sektördeyiz ve her 3 ayda 1 alışkın olduğumuz haberleri yapmaya devam ediyorlar, biz sıkıldık, bunlar para ile yalan haber yapmaktan sıkılmadılar.

“IPTV BİTTİ”
“IPTV’NİN FİŞİNİ ÇEKTİK!”
“IPTV KULLANANLARA CEZA”
“ARTIK IPTV İZLEYEMEYECEKSİNİZ”
vs vs vs…

Eğer Selçuk Spor vs gibi ücretsiz platformları kullanıyorsanız, evet bu sorunları yaşarsınız, çünkü o platformlar ücretsiz adı altında sizin bilgilerinizi kopyalıyor, IP adresinizi, bağlantınızı gizleyemiyorlar ve devlet istediği zaman ele geçirebiliyor. Onları kullananların banka şifrelerinin ele geçirilmesi, platformu kullandıkları için tespit edilip ceza kesilmesi durumları var ve bunlar yaşandı. İnternetten araştırabilirsiniz.

Ama bizden ücretli olarak aldığınız IPTV’ler offshore ve anonim olduğu için ne bizim ne de sizin tespit edilmeniz, ne de engellenmesi teknolojik olarak mümkün değil. En fazla kısıtlama yaparlar ve kısıtlamanın aşılması da alternatif adreslerimiz ile 1 dakika sürüyor.

Bugün de yeni TFF Başkanımız açıklama yapmış.

İbrahim Hacıosmanoğlu:
“Özel bir yazılımcı ekibimiz var, yazılım hazır. Korsan yayını keseceğiz.”

Hayırdır? Sizinkiler yazılımcı da biz bakkalcı mıyız?
Sizden her zaman 1 adım önde olduğumuzu, teknolojide yasak diye bir sistemin olmadığını daha öğrenemediniz mi sayın başkanım. Ağzımızda ne sözler var da kendimize yakıştığı gibi açıklamamızı yapacağız…

Bazı yayıncı kuruluş spikerlerine göre; ligi öldüren biz illegal yayıncılarmışız. Bu işten her yıl milyonlarca Lira gelir elde ediyormuşuz.

Arkadaşlar;
Biz bu işten milyonlarca Lira kazanmıyoruz 🙂 Giderlerimiz € olduğu için yeri geliyor çoğu zaman masrafları cebimizden karşılıyoruz.

Yayıncı kuruluşun ve parayla tuttuğu ağızların bilmesi gereken bir şey var;
İnsanlar, illegal yayın daha iyi olduğu için IPTV’ye yönelmiyor, siz kurumlar insanları illegal yayınlara sürüklüyorsunuz!

Asgari ücretin 17.000TL olduğu bir ülkede, platformların tamamına erişebilmek için yıllık 22.000TL gibi fahiş fiyatlar istemeye hakkınız yok! İnsanlar bu parayla her ay kira, fatura ve temel ihtiyaçlarını bile karşılayamazken; “Türk futbolu gelişmiyor” gibi saçma şeylerle hedefi bize çevirmeniz gülünç. Koskoca sezonda 1-2 maça çıkmasına rağmen milyonlarca Lira kazanan futbolcuları da biliyoruz.

Kulüp sahipleri, yayıncı kuruluş ekibi, herkes milyonları yerken, tek eğlencesi futbol olan bir ülkede sadece durumu iyi insanların bundan faydalanması bizim zorumuza giden şey.

Siz, içeriklerinizi, platformlarınızı, insanların alabileceği fiyatlara çekmediğiniz sürece, insanlar IPTV’yi tercih etmek zorunda kalacak!

Futbol, film, belgesel, insanların keyifli dakikalar geçirdiği bir eğlencedir ve buna herkes ulaşabilmelidir.

Bu sebeple;
Siz bu işi böyle yaptığınız sürece, bütün saldırılarınıza rağmen; BİZ BU İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Değerli kullanıcılarımızdan ricamız;
Futbol, sinema, dizi vb tüm içerikler için bu platformlardan aldığınız hizmetlerin toplam yıllık ücretinin yaklaşık 22.000TL olduğunu, IPTV ile bu hizmetlere yıllık ortalama 1.500TL gibi bir rakamlara ulaşabildiğinizi, karşımızda binlerce çalışanı olan platformlara karşı sadece onlarca kişi ile bu hizmetleri sağlamaya çalıştığımızı unutmayınız. Mutlaka aksaklıklar olabilecektir. Bu durumda aldığınız hizmete karşılık ne kadar ücret ödediğinizi düşünürseniz bizleri daha iyi anlayacağınızı umuyoruz. Gecikmeli yayın vb gibi problemler sizin için bu kadar sorun teşkil ediyorsa; platformların kendilerinden hizmet almanız sizin için de bizim için de daha sağlıklı olacaktır.

Saygılarımızla…

Totem IPTV Server Ekibi

Bu İşleme İzin Vermiyoruz!